Tue, 24 Sep | De Eemlandhoeve

Ondernemen in 1 Dag - Goed gedaan, 
trouwe dienaar?


Zou God blij zijn met de wijze waarop wij zakendoen? Zijn er aanwijzingen te vinden voor wat Bijbelse ‘Kritieke Prestatie Indicatoren’ die voorwaarden vormen om 'Goed Gedaan' te kunnen horen?
Registration is Closed
Ondernemen in 1 Dag - Goed gedaan, 
trouwe dienaar?


Time & Location

24 Sep 2019, 13:00 – 17:00
De Eemlandhoeve, Bisschopsweg 7, 3752 LK Bunschoten-Spakenburg

About The Event

Goed gedaan, 
trouwe dienaar?


Leidende tekst voor onze seminar is: “Zijn heer zei tegen hem: Goed gedaan, goede en trouwe dienaar, over weinig bent u trouw geweest, over veel zal ik u aanstellen; ga in, in de vreugde van uw heer.” (Mattheüs 25:23)

Zou God blij zijn met de wijze waarop wij zakendoen?

Wat moet ik doen om te kunnen horen, “Goed gedaan, trouwe dienaar, kom genieten van mijn vreugde over jou”?

Zijn er aanwijzingen te vinden voor wat Bijbelse ‘Kritieke Prestatie Indicatoren’ die voorwaarden vormen voor het voeren van een onderneming waarbij God kan zeggen, “Goed gedaan, trouwe dienaar?”

Dilemma’s

In onze zakendoen hebben wij dagelijks met vele dilemma’s te maken. Hoe maken wij de verbinding tussen onze Bron en deze dilemma’s.

Er is gezegd dat ‘kansen zijn verpakt in problemen!” Hoe leert de Bijbel ons om de dagelijkse problemen uit te pakken om de kansen eruit te kunnen halen?

In de seminar kijken wij naar een vermogensbron die ons inspireert en helpt dilemma’s te benaderen op Bijbelse wijze op gebied van financiën, personeel, sales, en innovatie.

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Deelname
    €295.50
    €295.50
    0
    €0
Total€0

Share This Event